Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Siz de evinize ve gayrı tüm dirim alanlarınıza harika bir dokunuş sahip olmak midein Doğtaş mobilyaları yeğleme edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın birinci sınıf ve güzel duyu dünyasına adım atın!

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini karışmak veya kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Cümle Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı mümkün.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasar ciğerin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim kabilinden) ve size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan elleme bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed Yangın Çıkış Kapısı triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page